Scriptiebegeleiding

Weet je niet hoe je moet beginnen of zie je het helemaal niet meer zitten? Scriptiebegeleiding kan de uitkomst bieden! Uiteraard blijf je zelf altijd verantwoordelijk voor het schrijven van je eigen scriptie, maar scriptiebegeleiding biedt zeker voordelen!

Zo kan je scriptiebegeleider, tijdens de scriptiebegeleiding, je helpen met het vinden van een geschikt scriptieonderwerp, een plan van aanpak, het opstellen van de juiste probleemstelling, het vinden van de juiste literatuur en uiteraard helpen met het schrijven van de scriptie.

Mocht je overigens minder hulpbehoevend zijn, maar wil je wel zeker zijn dat jouw scriptie geheel foutloos geschreven en opgesteld is dan zijn er ook vele scriptiebegeleiders die je hierbij kunnen helpen. Meestal helpen zij jou tegen een vast bedrag per pagina. Zeker handig als je je scriptie zelf al vele malen hebt doorgenomen en je (onbewust) blind staart op de tekst!

Afstudeerbegeleider.nl

Afstudeerbegeleider.nl is in augustus 2010 opgericht en begeleidt HBO en WO studenten tijdens de laatste fase van hun studie en dan voornamelijk met het schrijven van de bachelor of master scriptie. Afstudeerbegeleider.nl heeft als doel je te ondersteunen tijdens je afstuderen. Dit doen we door je bij te staan met advies over de opzet en inhoud van je scriptie, tot en met de analyse van je data en conclusie. Door je te ondersteunen kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is in deze fase, het afstuderen en daarna een baan vinden.

Je leert hoe je een onderwerp bepaalt, je theoretisch kader construeert, je hoofdvragen en deelvragen formuleert, je hypotheses opstelt, je onderzoek opzet, data analyseert en hoe je daar een conclusie en discussie bij moet schrijven.

Door de begeleiding weet je waar je mee bezig bent en dan kan het afstuderen zelfs leuk worden! De eerste keer spreken we af om kennis te maken. Je kunt ons dan vertellen waar je tegenaan loopt of waar we je mee kunnen helpen. Als we elkaar beter leren kennen kunnen wij ook beter vertellen hoe we je kunnen gaan helpen. Dit eerste gesprek is vrijblijvend en gratis.

ScriptieScreening

Scriptiescreening ondersteunt bachelor- en masterstudenten bij het succesvol afronden van hun studie en scriptie. Weet jij niet hoe je moet beginnen? Heb je behoefte aan meer begeleiding? Loop je tegen problemen aan tijdens het schrijven van je scriptie? Of staat je een scriptieverdediging te wachten? Dan kun je gebruik maken van ScriptieScreening.

Met behulp van individuele begeleiding door ervaren academici ondersteunen wij studenten in het schrijven van hun scriptie en het vergroten van hun presentatie-vaardigheden. Naast onze standaard begeleiding scriptie-screening waarbij je scriptie van top tot teen wordt gecontroleerd en individuele scriptie-gesprekken ondersteunen wij studenten in de voorbereiding op hun scriptie-verdediging.

Tevens bieden we presentatiecursussen aan waarbij de nadruk wordt gelegd op het verbeteren van jouw presentatievaardigheden. We streven naar dienstverlening op maat, snelle service en een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

TIP:

Lees eens ons artikel over het laten nakijken van je scriptie. Je scriptie kan worden nagekeken op taal, structuur en Rode Draad. Je krijgt ook goede tips die je écht verder helpen. Veel studenten maken gebruik van dergelijke begeleiding

 

Categoriën:

Scriptie

3 Reacties op “Scriptiebegeleiding”

 1. Bert zegt:

  Ik ben op zoek naar een goede scriptiebegeleider. Wie heeft er weleens een scriptiebegeleider ingeschakeld en heeft er goede ervaringen mee?

 2. dorien collard zegt:

  hallo

  ik ben op zoek naar iemand die mijn thesis, waaraan ik inmiddels 3 academiejaren aan bezig ben, wil lezen en kritiek wil geven. dit jaar is mijn laatste kans om de master te halen. ik had al mijn vakken sinds het eerste academiejaar gehaald, enkel mijn thesis blijft het pijnpunt. kan iemand mij helpen of doorverwijzen?

 3. Stijn zegt:

  Hallo, dat kunnen we zeker voor je doen mail anders naar [email protected] en dan hebben we volgende week contact! Groet, stijn

Geef een reactie