Scriptieprijzen

Scriptieprijzen – Na maanden geploeterd te hebben voor je scriptie, is er natuurlijk niks mooier dan naast je cijfer ook een prijs te ontvangen voor je scriptie! En laten we eerlijk zijn, je scriptie wil je toch ook met iedereen delen? Wat heb je te verliezen?! Hier vind je een overzicht van de scriptieprijzen, met daarbij de dealines voor het inleveren plus natuurlijk wat er te winnen valt! Wees op de hoogte van jouw favoriete scriptieprijs! Sommige deadlines naderen namelijk al snel!

Overzicht alle scriptieprijzen

Afstuderen met € 5.000,- in de pocket: Financiële branche zoekt aanstormend talent
Jezelf presenteren aan de verzekeringsbranche, € 5.000,- en eeuwige roem. Dat win jij als jouw scriptie de verzekeringsbranche wakker schudt. Generali verzekeringsgroep en AM geven jou een podium om jouw scriptie én jezelf te presenteren.

Wat onderzoek jij?

Gaat jouw scriptie over diensten, producten, processen of communicatie? En kan dat ook worden toegepast in de financiële dienstverlening? Dan is het tijd om je aan te melden voor de Generali AM Innovatiescriptieprijs. En wie weet studeer jij af met € 5.000,- in de pocket.

Schrijf je nu in!

Is jouw scriptie geschreven tussen juni 2013 en augustus 2014 en beoordeeld met een 7 of hoger (je kunt het cijfer eventueel later nog doorgeven)? Schrijf je dan nu in via www.generali-am-innovatiescriptieprijs.nl! Je vindt daar ook meer informatie over de prijs.

Zorg dat je geen plagiaat hebt!

Wil je in aanmerking komen voor een scriptieprijs, dan moet je scriptie tip-top in orde zijn. Iedere organisatie die een prijs uitreikt, zal de scriptie ook op plagiaat checken. Zorg er dus voor dat je geen stukken gekopieerd hebt en dat je je scriptie checkt op plagiaat alvorens je deze inlevert.

Shell Bachelor Master Prijs

Shell Nederland B.V. organiseert in samenwerking met de Technische Universiteit Delft, Eindhoven en de Universiteit Twente, de Shell Bachelor Master Prijs 2012 voor de beste bachelor- en masterscriptie op het gebied van technologie en innovatie.

Eerste levensbehoeften als water, voedsel en energie staan onder grote druk, onder meer door groei van de wereldbevolking en toenemende welvaart. Shell wil jou betrekken bij dit actuele wereldwijde vraagstuk en daagt je uit om na te denken over een meer duurzame toekomst.

Hoe kan Shell het beste inspelen op de grote veranderingen in de wereldwijde samenhangende systemen van energie, voedsel en water? Omdat overal energie voor nodig is – bij landbouw, watervoorziening, industrie en transport – is  een verband met de energievoorziening, duurzame energie of energiebesparing een logisch bestanddeel van innovatie & technologie.

Dus ben je bezig met afstuderen voor je bachelor of masteropleiding aan een van de Nederlandse universiteiten, gaat je scriptie over technologie en innovatie en denk je dat je duurzame oplossingen hebt die samenhangen met energie, water en voedsel? Ding dan mee naar de Shell Bachelor Master Prijs 2014.

Scriptieprijs Onderzoek Filmsector

De Nederlandse filmsector is op zoek naar talentvolle studenten met interesse voor onderzoek. Om onderzoek voor en naar de filmsector te stimuleren is een Scriptieprijs in het leven geroepen. De auteur van de beste scriptie met belang voor de filmsector krijgt een geldprijs van €2.000.

Hbo of wo afstudeerscripties geschreven in het studiejaar 2012-2013 of het lopend studiejaar 2013-2014 komen voor de prijs in aanmerking. Stichting Filmonderzoek publiceert op haar website de reglementen voor deelname. Ook zullen hier voorbeeld-scriptieonderwerpen te vinden zijn. Scripties moeten uiterlijk voor 30 september 2014 zowel digitaal als gedrukt worden aangeleverd. Voor meer informatie over de scriptieprijs verwijzen wij u naar de website www.filmonderzoek.nl.

Scriptieprijs Wijn

Het Productschap Wijn looft jaarlijks 1.500 euro uit voor de  beste scriptie over het onderwerp wijn. De wedstrijd staat open voor studenten  aan Nederlandse Universiteiten en Hoge Scholen.

Categoriën:

Featured, Scriptie
Geen Reacties op “Scriptieprijzen”

Geef een reactie